17.9 C
Athens

Σπανούλης: «Eίμαι πολύ περήφανος, τα καταφέραμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ»

«Οι παίκτες μου που έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα, κουράγιο και καρδιά», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης για την πρόκριση του Περιστερίου στο F4 του BCL, κάνοντας λόγο για ιστορική σεζόν

Το μειονέκτημα έδρας δε στάθηκε ικανό να στερήσει από το απίθανο Περιστέρι την ιστορική πρόκριση στις 4 κορυφαίες ομάδες του BCL.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επιβλήθηκε της κατόχου του τροπαίου Βόννης με 77-89 και έκλεισε εισιτήριο για το F4 του Βελιγραδίου, κάνοντας τον προπονητή των Περιστεριωτών να… φουσκώνει από περηφάνια.

«Συγχαρητήρια στη Βόννη για μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Μετά την κατάκτηση του BCL πέρσι έπρεπε να χτίσουν ξανά την ομάδα, δεν είναι εύκολο και έφτασαν ως εδώ με πλεονέκτημα έδρας και έχουν τον σεβασμό μας.

Περισσότερα συγχαρητήρια όμως θα δώσω στους παίκτες μου που έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα, κουράγιο και καρδιά. Όχι μόνο σε αυτή τη σειρά, αλλά για όλη τη χρονιά. Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε σπουδαίες νίκες σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Κάναμε εκπληκτική δουλειά. Για μια ομάδα 8-9 παικτών, είναι μια ιστορική σεζόν. Είμαστε πολύ επιτυχημένοι και τα καταφέραμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και είμαι πολύ περήφανος», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης για την υπέρβαση της ομάδας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς