15.6 C
Athens

Ολυμπιακός – Εθνικός 11-10: Επιτυχημένη ερυθρόλευκη πρόβα και 20/20 πριν την κρίσιμη μάχη με τη Ματαρό

Την τελευταία του εγχώρια υποχρέωση έβγαλε με μεγάλη επιτυχία ο Ολυμπιακός πριν το ταξίδι στη Βαρκελώνη το πρωί της Πέμπτης για το Final Four του LEN Champions League Γυναικών.

Οι Ερυθρόλευκες έκαναν το 20/20 στην Α1 πόλο Γυναικών επικρατώντας με 11-10 του Εθνικού Πειραιά και με τον Δημήτρη Κραβαρίτη να κάνει την απαραίτητη διαχείριση ενόψει του ημιτελικού με τη Ματαρό το Σάββατο στην Καταλονία.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας μπήκαν στην 4η περίοδο με προβάδισμα πέντε γκολ (10-5) αλλά ο Εθνικός αντεπιτέθηκε και με επιμέρους 1-5 κατάφερε να μειώσει στο ένα τέρμα χωρίς όμως να κάνει κάτι περισσότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 11-10

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 4-2, 4-2, 1-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 4, Τριχά, Ξενάκη 2, Σιούτη 2, Μ. Πλευρίτου, Σάντα, Β. Πλευρίτου 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Αουτ

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Νίνου, Χατζηκυριακάκη 1, Αλ. Μπενέκου 3, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιολ. Μπενέκου, Τορνάρου, Μαυρωτά, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς