19 C
Athens

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι «καίει» τον Παναθηναϊκό για φτύσιμο στον διαιτητή και υβριστικά συνθήματα κατά του Μπαρτζώκα

Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας για τον Παναθηναϊκό, αφού οι διαιτητές αναφέρουν στο φύλλο αγώνα ότι ο α' διαιτητής (Πιτσίλκας) δέχθηκε φτύσιμο από οπαδό, ενώ καταγράφηκε και υβριστικό σύνθημα κατά του Γ. Μπαρτζώκα

Σε εξωγηπεδικούς μπελάδες μπαίνει ο Παναθηναϊκός λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το top-6 της Basket League.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές, οπαδός του «τριφυλλιού» έφτυσε τον α’ διαιτητή (Πιτσίλκας) μετά τη λήξη του ματς κι όσο αυτός κατευθυνόταν προς τη φυσούνα του ΟΑΚΑ.

Ένταση μετά το τέλος του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ανάμεσα σε Αταμάν και Μπαρτζώκα

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα, υπήρξαν δύο υβριστικά συνθήματα, με το ένα να «στοχεύει» τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Ακούστηκαν εν χορώ από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού τα εξής συνθήματα: 5:09 πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου “Μπαρτζώκα $%^ %^& γιε” και 3:22 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου “σφύρα καλά ^%$% γιε”. Και στις δύο περιπτώσεις έγινε προειδοποίηση και ανακοίνωση από τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν την είσοδο της φυσούνς που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο Α’ διαιτητής δέχθηκε φτύσιμο από την εξέδρα που βρίσκεται δεξιά της φυσούνας. 3:06 πριν από τη λήξη του αγώνα έγινε αντικατάσταση της κονσόλας του χρονομέτρου. Η διάρκεια της διακοπής ήταν οκτώ λεπτά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς