19 C
Athens

Μπαρτζώκας: Το ματς κρίθηκε σε μία-δύο αποφάσεις και στις χαμένες βολές, θα είμαστε έτοιμοι στα playoffs

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλυσε τους λόγους της ήττας των Ερυθρολεύκων στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε εξωαγωνιστικό και τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα των playoffs της Euroleague

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ, για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, σε ένα οριακό παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε κι έδωσε από σήμερα το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών στον Παναθηναϊκό.

Μετά το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας όντας φανερά εκνευρισμένος από την ένταση που προκλήθηκε έξω από τη φυσούνα με τον Εργκίν Αταμάν, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε δεν είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, στάθηκε στο ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα των playoffs κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 24 Απριλίου και εν συνεχεία στη συνέντευξη Τύπου ανέλυσε τους λόγους της «ερυθρόλευκης» ήττας στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο flash interview της ΕΡΤ και στη συνέντευξη Τύπου:

«Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις. Έπρεπε να βάλουμε πίεση στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε πολλές βολές, χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ με καλούς σουτέρ και φυσικά ένα αμυντικό ριμπάουντ κρίσιμο που πήρε ο Γκριγκόνις και σκόραρε δύο βολές. Θεωρούμε ότι με βάση την εμφάνισή μας σήμερα, με βάση τα ποσοστά μας είχαμε μεγάλη τύχη να πάρουμε το ματς, οκ θα πάρουμε κάποιο επόμενο.

Όλοι λέγατε πριν το παιχνίδι ότι δεν ήταν κομβικό ματς. Εμείς παίξαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε για να το κερδίσουμε, χωρίς να έχουμε ουσιαστικές ελπίδες για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά πιστεύουμε ότι στα playoffs θα είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε πιο πλήρεις και θα είμαστε έτοιμοι».

 Στη συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά, τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Έπρεπε να παίξουμε ένα επίπεδο πάνω απ’ όσο παίξαμε. Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε, να επιβληθούμε πνευματικά στον αντίπαλο. Πάρα πολλά ανοιχτά σουτ μετά από μεταφορά από τη μία πλευρά στην άλλη, κάποια στιγμή πρέπει να βάλεις δυο κρίσιμα. Χαμένες βολές. Το ματς κρίθηκε σε μία-δύο αποφάσεις. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και συνεχίζουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς