22.4 C
Athens

Καλτσίδου: «Το κλειδί ήταν η άμυνα»

Στους τομείς που έσπρωξαν την Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών στην νίκη-πρόκριση επί της Κορέας, αναφέρθηκε η Στέλλα Καλτσίδου

Στην συνολικά εξαιρετική αμυντική λειτουργία τη Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών απέδωσε η Στέλλα Καλτσίδου τους λόγους που οδήγησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην νίκη-πρόκριση επί της Κορέας:

«Το παιχνίδι με την Γαλλία ήταν σημαντικό γιατί θέλαμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Μας βοήθησε, πήραμε τα πάνω μας, ο στόχος ήταν εξ’αρχής η νίκη με την Κορέα. Ο στόχος επιτευχθεί. Συνεχίζουμε στην επόμενη φάση και προετοιμαζόμαστε ήδη για το επόμενο ματς», ανέφερε αρχικά η Στέλλα Καλτσίδου στην κάμερα της ΕΡΤ, προτού αναφέρει:

«Το πλάνο και το μυαλό κέρδισε. Η Κορέα εστίασε στο γρήγορο παιχνίδι, που δεν βολεύει τις ευρωπαϊκές ομάδες. Θέλαμε να τις βάλουμε στο παιχνίδι μας, σε αυτό μας βοήθησε πολύ η Λολίτα (Λύμουρα) που κοντρόλαρε τον ρυθμό. Θέλαμε να δημιουργήσουμε πιο πολύ μέσα στο καλάθι. Το κλειδί ήταν και σήμερα η άμυνα. Δεν είχαμε σούπερ μέρα στην επίθεση, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς