18.2 C
Athens

Κεραμιδάς: «Να πάρουμε ρεβάνς από τη Νιγηρία»

Τη Νιγηρία θέλει ως αντίπαλο στις «12» ο Κώστας Κεραμιδάς έτσι ώστε να πάρει την ρεβάνς για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ανδρών το 2012

Χαρούμενος από την πρώτη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Κορέα εμφανίστηκε ο Κώστας Κεραμιδάς στις δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας με αρκετή δόση χιούμορ πως η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς από τη Νιγηρία αν παίξει μαζί της στις «12» για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ανδρών το 2012, ενώ αναφέρθηκε και στη Μάλτση. Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα σας πω αυτό που είπα στις παίκτριες στο ημίχρονο. Στην άμυνα ήμασταν μέσα σε όλα. Στην επίθεση ήμασταν άστοχοι. Είπα ότι θα το βρούμε σιγά – σιγά. Μόλις έγινε αυτό πήραμε τη διαφορά».

Για την Μάλτση: «Για εμένα η Μάλτση είναι η κορυφαία όλων των εποχών. Ήταν και είναι, συνεχίζει. Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις, αλλά μιλάμε για παίκτρια φαινόμενο. Παίζει σε επίπεδο Παγκοσμίου, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να ξεκουραστούμε και ανασυνταχθούμε. Απέχουμε μια νίκη από τις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Αναφορικά με το διαφαινόμενο διασταύρωμα με την Νιγηρία, ανέφερε: «Είναι καλή ομάδα η Νιγηρία. Εύχομαι να πάρουμε ρεβάνς για τους άντρες εμείς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς