15.6 C
Athens

Συναγερμός στους Μπακς για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παραμένει αμφίβολος ενόψει Πέισερς

Οι Μιλγουόκι Μπακς, που δεν βρίσκονται και στο καλύτερο «φεγγάρι» αγωνιστικά, έμαθαν ότι θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς στα playoffs του NBA, μία ομάδα από την οποία ηττήθηκαν στα τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια φέτος και θα είναι ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο στον δρόμο προς τους τελικούς της Ανατολής.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε η αγωνιστική πτώση των Ελαφιών, καλούνται να διαχειριστούν και την πίεση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα και παραμένει αμφίβολος για τις πρώτες μάχες με τους Πέισερς.

Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές ενδείξεις, ο Greek Freak θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να επανέλθει στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης, με τα δείγματα της έως τώρα αποθεραπείας του να μην είναι ενθαρρυντικά και να δείχνουν ότι χρειάζεται κι άλλο χρόνο στα «πιτς». Με τα τωρινά δεδομένα, παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στα παρκέ, με τους Μπακς να ελπίζουν ότι αυτό θα γίνει έστω για το Game 2 της απαιτητικής σειράς με τους Ιντιάνα Πέισερς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς