17.5 C
Athens

Ντέρμπι αιωνίων… επί 3: Πού θα δείτε τις σημερινές μάχες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται σε τρία διαφορετικά αθλήματα τη Δευτέρα (15/4) - Πού θα δείτε τις μεγάλες μάχες και ποια η σημασία των σπουδαίων αναμετρήσεων

Ιδιαίτερο και γεμάτο από τρία ενδιαφέρουσα ντέρμπι αιωνίων είναι το πρόγραμμα της Δευτέρας (15/4) καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται σε τρία διαφορετικά αθλήματα.

Στις 16:00 η Β’ ομάδα του Ολυμπιακού φιλοξενεί την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ στον Νότιο όμιλο της Super League 2.

Οι δύο ομάδες έχουν από 15 βαθμούς και βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη μαζί με την Παναχαϊκή και απέχουν δύο από τη σωτηρία οπότε αντιλαμβάνεται κανείς τη σπουδαιότητα του αγώνα. Τηλεοπτική μετάδοση από το ACTION 24.

Στις 17:45 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη τον Παναθηναϊκό στον 2ο τελικό της Volley League. Μετά το μπρέικ στο Μετς, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και να κάνουν το 2-0 στη σειρά για να βρεθούν μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου ενώ οι Πράσινοι θα κυνηγήσουν το μπρέικ για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Στις 20:15 στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Basket League. Οι Πράσινοι με νίκη θα εξασφαλίσουν και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας ενώ οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για λόγους γοήτρου αλλά γιατί έτσι θα διατηρήσουν τις ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης πριν την έναρξη των πλέι οφ. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

SUPER LEAGUE 2: Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ (16:00) ACTION 24 
VOLLEY LEAGUE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (17:45) ΕΡΤ 3
BASKET LEAGUE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20:15) ΕΡΤ 3

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς