17.9 C
Athens

Σοκ στο Ουντινέζε – Ρόμα: Έπιασε το στήθος του και κατέρρευσε ο Εντικά, διακόπηκε το ματς (vid)

Σοκ στο Φρίουλι, κατέρρευσε ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα μετά από ενόχληση στο στήθος - Έμφραγμα υπέστη ο Ιβοριανός σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, διακομίσθηκε με τις αισθήσεις του σε νοσοκομείο για εξετάσεις και το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά στο 72'

Πάγωσε το Φρίουλι στο 70ό λεπτό του αγώνα της Ουντινέζε κόντρα στη Ρόμα. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Εβάν Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διακόπηκε.

Ο Ιβοριανός στόπερ έπιασε το στήθος του δύο φορές και στη συνέχεια κατέρρευσε στο γήπεδο με τον διαιτητή να διακόπτει άμεσα το παιχνίδι και το ιατρικό επιτελείο να σπεύδει να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

 

Ο πρώην στόπερ της Άιντραχτ με φορείο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο ενώ πριν φύγει από το γήπεδο έκανε ένα νεύμα στον κόσμο για να δείξει πως έχει τις αισθήσεις του.

Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν θέλησαν να συνεχίσουν την αναμέτρηση που διακόπηκε οριστικά στο 72ο λεπτό με το σκορ στο 1-1 και τις σκέψεις όλων να είναι στον Εντικά, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για έμφραγμα αλλά δεν χρειάστηκε απινιδωτής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς