19 C
Athens

Έξαλλοι οι κάτοικοι του Μπριζ με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Έτσι κατάντησαν το ιστορικό κέντρο της πόλης»

Οι υπάλληλοι της δημοτικής αρχής του Μπριζ έπρεπε να καθαρίσουν τον σκουπιδότοπο και τα γκράφιτι που άφησαν πίσω τους οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά των Ελλήνων

Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι στο Μπριζ με τα όσα άφησαν πίσω τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι της βελγικής με την ελληνική ομάδα για τα προημιτελικά του Conference League.

Μέσω αναρτήσεων στα social media, αρκετοί κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν «σκουπιδότοπο» που άφησαν πίσω τους οι οπαδοί της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, γεμίζοντας με σκουπίδια, ρετσίνες, χαρτάκια και γκράφιτι το ιστορικό κέντρο της πόλης, τα οποία καθαρίστηκαν από τις δημοτικές αρχές την επόμενη του αγώνα της περασμένης Πέμπτης.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, ένας οργισμένος Βέλγος πολίτης και χρήστης του Twitter δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάπως έτσι μοιάζει το όμορφο ιστορικό κέντρο της πόλης μας μετά την επίσκεψη των “οπαδών” του ΠΑΟΚ, οι οποίοι απόλαυσαν τη φιλοξενία μας. Αληθινοί πρεσβευτές για τον σύλλογό τους. Ευχαριστούμε πολύ τους δημοσίους υπαλλήλους μας που ξεκίνησαν να καθαρίζουν αυτό το χάος νωρίς σήμερα (σ.σ.) την Παρασκευή το πρωί. Είστε οι καλύτεροι!».

Σημειώνεται πως μετά από λίγη ώρα ο εν λόγω χρήστης του Twitter διέγραψε την ανάρτησή του καθώς στα σχόλια μαζεύτηκαν αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που τού επιτέθηκαν λεκτικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς