20.1 C
Athens

ΠΑΣ – Αστέρας 0-1: Ο Ατιένθα σκότωσε στο 93′ τους Γιαννιώτες, που μετράνε αντίστροφα για τον υποβιβασμό

Αντίστροφα μετράει για τον μαθηματικό υποβιβασμό του στη Super League 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ηττήθηκε με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν κατάφερε να βρει νίκη… βάλσαμο κόντρα στους αδιάφορους βαθμολογικά Αρκάδες, οι οποίοι μάλιστα χτύπησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα για να κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την ομάδα του Γρηγορίου, που πλέον θα πρέπει να σκέφτεται τη νέα χρονιά στη Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καιγόταν για τη νίκη που θα τους έδινε το φιλί της ζωής, είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησαν φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Το κοντέρ σταμάτησε στις 16 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες ωστόσο λίγες ήταν αυτές που απείλησαν σοβαρά την εστία των Αρκάδων.

Από την άλλη ο Αστέρας δεν ήταν τόσο απειλητικός, όμως ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ατιένθα να νικάει με διπλή προσπάθεια στο 90+3′ από κοντά τον Νάγκι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Σκόρερ: 90+3′ Ατιένθα

Διαιτητής: Γκάμαρης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Σομποτσίνσκι, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Τζίνο (60’ Λεό), Ροσάλες (66’ Ριένστρα), Ροσέρο (60’ Ντεμίρ), Παμλίδης (66’ Τζίμας), Κόντε.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Πίτσου, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (90’ Βαλιέντε), Αλάγκμπε (63’ Γκος), Καλτσάς (70’ Ζουγλής), Παλάσιος (46’ Μπαρτόλο), Ρεγκίς, Μιριτέλο (90’ Μάντζης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς