19 C
Athens

Βόλος – Ατρόμητος 2-2: Οι… αδιάφοροι Περιστεριώτες έβαλαν στοπ στους Θεσσαλούς

Ο… αδιάφορος Ατρόμητος έβαλε φρένο στον Βόλο και του στέρησε την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη παραπάνω από την επικίνδυνη ζώνη με το τελικό 2-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος για να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία του Βόλου στα πλέι άουτ μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, με τον Ατρόμητο να παίζει χωρίς άγχος και τον Βόλο να είναι η ομάδα που έχει την ανάγκη του αποτελέσματος. Οι φιλοξενούμενοι πήραν γρήγορο προβάδισμα στο 18′ βγαίνοντας ωραία στην αντεπίθεση, την οποία ολοκλήρωσε σωστά με ωραίο πλασέ ο Αθανασίου.

Η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να μην πάει πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια, καθώς ο Γκαρσία σκόραρε στις καθυστερήσεις στην επαναφορά του δικού του χαμένου πέναλτι.

Ο Ατρόμητος χτύπησε ξανά στο 70′ με τον Αντζιέλσκι, ο οποίος ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, αφού ο Βόλος βρήκε ξανά απάντηση με τον Γκλάβτσιτς στο 80′ με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα αφού δεν άλλαξε κάτι στον λίγο χρόνο που έμενε.

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Μαλούτας

Σκόρερ: 45+2′ Γκαρσία, 80′ Γκλάβτσιτς / 18′ Αθανασίου, 70′ Αντζιέλσκι

ΒΟΛΟΣ (ΚΟΝΤΗΣ): Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (89′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο (72′ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (93′ Ποπέσκου), Γκαρσία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΙΛΙΤΣ): Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε (7′ Καραμάνης), Καμαρά, Βρακάς (83′ Ρομπέγ), Ανγκιέλσκι (70′ Βέργος), Βαλένσια

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς