19 C
Athens

Βέρμπιτς: Θυμάμαι το 2-2 με τη Λαμία, να μην ξανασυμβεί αυτό

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ενόψει της αυριανής (14/4) αναμέτρησης με τη Λαμία ο Βέρμπιτς.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας και τόνισε πως δεν πρέπει να ξανασυμβεί το ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι με την Λαμία, που έληξε 2-2. Όλοι θυμόμαστε πως χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Έχασαν επίσης κάποιους παίκτες. Ο Καρλίτος που σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του. Του εύχομαι καλή τύχη τώρα… Προχωρήσαμε προετοιμαζόμενοι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, είδαμε πως μπορούμε να χάσουμε βαθμούς και δεν επιτρέπεται πλέον αυτό να συμβεί από εδώ και πέρα.

Πνευματικά σημαίνει πολλά για την αυτοπεποίθηση μας. Να πάμε στα τελευταία έξι παιχνίδια της σεζόν με καλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με το… μυαλό στο κεφάλι μας. Να είμαστε όλοι μαζί και να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται. Έχουμε μπροστά μας τους δύο αγώνες με τη Λαμία και όλοι θέλουμε τους έξι βαθμούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς