22.4 C
Athens

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-2: Βολική μοιρασιά στις Σέρρες, ο Μπάκιτς το έκανε όπως με τον ΠΑΣ

Με δύο γκολ του Μάρκο Μπάκιτς ο ΟΦΗ ισοφάρισε ισάριθμες φορές τον Πανσερραϊκό κι έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό (2-2) από τις Σέρρες στη μάχη που δίνει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στη Super League.

Οι Κρητικοί με αυτό τον πόντο έφτασαν τους 31 βαθμούς κι αυτή τη στιγμή έχουν απόσταση ασφαλείας (+7) από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας αλλάξει το κλίμα με τις εμφανίσεις τους επί εποχής Δέλλα ιδίως στα πλέι άουτ, όπου παραμένουν αήττητοι μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Για τους Σερραίους του Πάμπλο Γκαρσία, αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το Περιστέρι, με τον Άλεξιτς να σκοράρει ξανά -7ο τέρμα στη φετινή Super League για τον Σέρβο-, όπως και ο έτερος φορ (Μπετανκόρ).

Ο Μπάκιτς, από το σημείο του πέναλτι στο πρώτο μέρος και με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή στο 75′ ισοφάρισε σε δύο περιπτώσεις για τους Ασπρόμαυρους του Ηρακλείου, που δέχθηκαν πίεση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα αλλά είχαν σε καλή μέρα τον Χριστογεώργο κάτω από την εστία. Το ίδιο είχε πετύχει ο Μαυροβούνιος μέσος με πανομοιότυπο τρόπο και στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πριν δύο μήνες, σε ένα ματς που είχε λήξει επίσης με σκορ 2-2.

Το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον, άφησε ικανοποιημένους και τους δύο, καθώς φαίνεται πως θα πάνε χέρι-χέρι για την παραμονή και τη νέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 2-2

ΓΚΟΛ: 22′ Άλεξιτς, 33′ Μπετανκόρ / 27′ πεν., 75′ Μπάκιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κάτσικας, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Τομάς, Ουάρνα, Άλεκσιτς, Μπέντανκορ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγος, Τοράλ, Μπάκου, Ριέρα, Ισέκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς