19 C
Athens

Παλάσιος: Ένα γρήγορο γκολ κόντρα στη Λαμία θα δημιουργήσει άλλο παιχνίδι

Στην Cosmote TV ενόψει της αυριανής (14/4) αναμέτρησης με τη Λαμία μίλησε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον προηγούμενο αγώνα των δύο ομάδων για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τόνισε πως ένα γρήγορο γκολ θα δημιουργήσει άλλο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι όντως οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν σημαντικοί και καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες. Αυτό μας βοήθησε να βρεθούμε κοντά στην κορυφή και κοντά στους δύο πρώτους. Όσον αφορά το ματς που έρχεται απέναντι στην Λαμία, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν ξεχνάω πως κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, έκλεισαν τους χώρους και είχαμε πρόβλημα στην διάσπαση της άμυνας. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε πάρα πολύ πάνω στις κινήσεις μας, στο πως θέλουμε να μεταφέρουμε τη μπάλα και πάνω απ’ όλα, πως θα μπορέσουμε ν’ ανοίξουμε τους χώρους.

Νομίζω πως ένα γρήγορο γκολ θα δημιουργήσει ενδεχομένως ένα άλλο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, αν δεν το πετύχουμε, σίγουρα θα δυσκολευτούμε, γιατί ο αντίπαλος θα περιμένει, θα παίξει κλειστά, οπότε εμείς καλούμαστε να ‘ξεκλειδώσουμε’ την αντίπαλη ομάδα και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε εμείς τους χώρους που θα δημιουργηθούν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς