17.5 C
Athens

Ο Έντι Τζόνσον αναπολεί το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στη Σαραγόσα: «Η καλύτερη χρονιά της ζωής μου»

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο Έντι Τζόνσον δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, υποστηρίζοντας μέχρι και σήμερα από την Αμερική την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο σπουδαίος Έντι Τζόνσον δεν ξεχνά ποτέ το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αναπολώντας μέσω ανάρτησής του στο «Χ» τη νίκη των Ερυθρολεύκων στον ημιτελικό του Final-4 με τον Παναθηναϊκό στη Σαραγόσα πριν από 29 χρόνια!

Ο θρυλικός Έντι του… Πειραιά χαρακτήρισε εκείνη τη χρονιά του στην Ελλάδα ως την καλύτερη της ζωής του, δείχνοντας ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και τον κόσμου του, υποστηρίζοντας μέχρι και σήμερα από την Αμερική την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ πέρυσι βρέθηκε και στο πλευρό της στον χαμένο τελικό του Κάουνας από τη Ρεάλ.

«Έπαιξα για έναν χρόνο στην Ελλάδα, αλλά ήταν έντονα και σπουδαία. Η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Έζησα σε μία άλλη χώρα, όπου κατάφερα να επανέλθω και να βρω ισορροπία», έγραψε ο Έντι Τζόνσον, βάζοντας ένα video με τα στιγμιότυπα της νίκης του Ολυμπιακού στον ευρωπαϊκό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό το 1995.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς