23.1 C
Athens

Ο Γιασικεβίτσιους, η ερώτηση που δεν κατάλαβε σωστά και η ελληνική βρισιά στη συν. Τύπου στο ΣΕΦ (vid)

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε στην παράταση με 84-81 από τον ψυχωμένο Ολυμπιακό για να καταλήξει στην 6η θέση στη regular season της Euroleague και να πέσει πάνω στη Μονακό στα playoffs.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, πρόσφερε γέλιο στους δημοσιογράφους, όταν σε μία ερώτηση που τού έγινε στα ελληνικά επιχείρησε να απαντήσει δίχως μετάφραση, αλλά όπως φάνηκε δεν τη κατάλαβε σωστά και μετά την «παρέμβαση» του τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Αντώνη Κατσίκη, έσπευσε να διορθώσει το λάθος του λέγοντας πως τόση ώρα «έλεγα πολλές μαλ@@ιες».

Ακολούθως, απάντησε στο ερώτημα για το γεγονός πως οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής δεν γίνονται την ίδια μέρα και ώρα:

«Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ ειλικρινές. Το είδαμε και σήμερα (σ.σ.: χθες) για δύο ομάδες που δεν πήγαιναν για κάτι, φτάσαμε στην παράταση. Σκεφτείτε αν τραυματιστεί κάποιος από τον Ολυμπιακό ή τη Φενέρμπαχτσε. Τι θα μου πουν στην Κωνσταντινούπολη; Από την άλλη, το καλό είναι πως η EuroLeague έχει μεγάλο σεβασμό σε αυτό που προσφέρει. Παλεύουμε όλοι, είναι μια διαδικασία με πολύ πόνο για 34 αγωνιστικές. Δεν είναι το ιδανικό. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να παίζουμε όλη την ίδια μέρα και ώρα. Κοίτα, έχω πολλά προβλήματα ήδη να διαχειριστώ ως προπονητής, αν τώρα έπρεπε να εμπλακώ με το management, τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα».

Δείτε τι έγινε στο 14’40”:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς