16.1 C
Athens

Κ19 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 1-0: Παρέμεινε στην κορυφή πριν το Final Four του Youth League

Μία εβδομάδα πριν τον ιστορικό ημιτελικό του Youth League κόντρα στη Ναντ, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου σε εξ αναβολής αναμέτρηση και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν σε όλο το πρώτο μέρος και έφτασαν στο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Λιατσικούρα να μπαίνει από στην περιοχή από τα αριστερά με ωραία ατομική ενέργεια και να πλασάρει σωστά για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο μέρος, δημιούργησαν στιγμές για να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο Ατρόμητος δεν κατάφερε κάτι παραπάνω από το να απειλήσει στο 66′ με τον Μπέκο.

Πλέον οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για τον μεγάλο ημιτελικό του Youth League που είναι προγραμματισμένος για την άλλη Παρασκευή (19/4) στις 15:00 στη Νιόν της Ελβετίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Σίνα, Τανούλης, Κουτσογούλας (71′ Αρσενίδης), Πρεκατές, Κ. Κωστούλας, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης (82′ Τουφάκης), Λώλης (66′ Παναγάκος), Χαραλαμπόγλου, Παπακανέλλος (71′ Καρανάτσιος), Αλαφάκης.

Ατρόμητος (Π. Κοντοβράκης): Σαρακινλής, Γκόλφης, Σαρηγιάννης, Κορομηλάς, Μπέης, Βαμβακούσης, Μπέκος, Μπάτος (80′ Λοϊζίδης), Τσαγγάρης (71′ Κοπανίδης), Χότσα, Πιζανιάς (58′ Γκέζος)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς