19 C
Athens

Άρης: Νοκ-άουτ με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο, ενοχλήσεις στον αυχένα ο Μορόν

Με σημαντικές απώλειες θα παραταχθεί ο Άρης στην αναμέτρηση της Κυριακής (14/4) με την ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, οι Κίτρινοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, όπως όλα δείχνουν, τον βασικό τους στόπερ, Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο πόδι από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ο Μάντζιος αναμένεται να τον προφυλάξει για τη συνέχεια.

Ο Βραζιλιάνος δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ούτε την Παρασκευή και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς στην OPAP Arena. Το ίδιο ισχύει και για τον Φράνκο Φεράρι, ο οποίος λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι, ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Λορέν Μορόν, με τον πρώτο σκόρερ των Θεσσαλονικέων να πονάει στον αυχένα επίσης από το ματς με τους Πράσινους στο Χαριλάου, με το πιθανότερο σενάριο να είναι να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα αλλά να μείνει στον πάγκο, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να παίρνει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς