20 C
Athens

Μιτσέλι και Λαμπρούση: Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα

Οι τελικοί της Volley League Γυναικών ξεκινούν το Σάββατο (13/4), με τον Λορέντζο Μιτσέλι και την Τζίνα Λαμπρούση να μιλούν στη συνέντευξη Τύπου για την προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό και να εξηγούν πως η ομάδα θα πρέπει να αποδείξει στην πράξη πόσο το θέλει.

«Οι δύο καλύτερες ομάδες έχουν φτάσει στον τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο και πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, να δείξουμε το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ. Θα είναι παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλοί θεωρούσαν, ότι αυτές οι δύο ομάδες θα είναι στους τελικούς, αλλά πρέπει να το αποδείξεις στην πράξη. Και οι δύο αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και θα παλέψουμε, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα», υποστήριξε ο Λορέντζο Μιτσέλι, με την αρχηγό της ομάδας, Τζίνα Λαμπρούση να αναφέρει από την πλευρά της:

«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θα γίνει μια ανταγωνιστική σειρά αγώνων ανάμεσα σε δύο ομάδες, που τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστούν. Είναι ο δεύτερος χρονικά στόχος της σεζόν και ελπίζουμε, να τον κατακτήσουμε. Εύχομαι, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αντίπαλοι είμαστε μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα έξω από αυτό. Της ευχόμαστε περαστικά (σ.σ. στην Πένυ Ρόγκα) και να γυρίσει γρήγορα πίσω στα γήπεδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς