24.6 C
Athens

ΑΕΚ: Δεσμεύτηκε για καταβολή μέρους των οφειλόμενων ο Μάκης Αγγελόπουλος, συνεχίζεται η αποχή των παικτών

Δεν βρέθηκε λύση στη συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι περιμένουν να τους καταβληθεί μέρος των οφειλόμενων προκειμένου να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις

Η ΑΕΚ βιώνει για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια πολύ δύσκολες στιγμές αφού οι παίκτες γνωστοποίησαν πως προχωρούν σε αποχή από τις προπονήσεις, ζητώντας παράλληλα συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο για τους χρωστούμενους μισθούς.

Ο διοικητικός ηγέτης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ συναντήθηκε τελικά την Πέμπτη (11/4) με τους παίκτες ωστόσο για την ώρα τα όσα άκουσαν οι αθλητές του Ηλία Ζούρου δεν τους έκαναν να αλλάξουν στάση.

Η αποχή αναμένεται να συνεχιστεί εκτός αν ένα μέρος των οφειλόμενων καταβληθεί στους λογαριασμούς των παικτών την Παρασκευή (12/4), κάτι που δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να πράξει ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Τα πάντα παραμένουν ανοιχτά σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ΚΑΕ ΑΕΚ που έχασε και τον Τζάστιν Τίλμαν, με τον Αμερικανό να αποχωρεί για την πατρίδα του, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένουν πέντε ban από τη FIBA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς