22.2 C
Athens

Γιασικεβίτσιους: Να δείξουμε στο παρκέ του ΣΕΦ τι εστί Φενέρμπαχτσε, πολύ καλή αμυντική ομάδα ο Ολυμπιακός

Ο Λιθουανός τεχνικός θέλει να δείξει μαζί με τους παίκτες του στο παρκέ του ΣΕΦ «τι εστί Φενέρμπαχτσε», μιλώντας με τα καλύτερα λόγια -κυρίως- για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και το περίφημο Bartzokas-ball

Με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε θα κλείσει για τις δύο ομάδες η φετινή regular season της Euroleague το βράδυ της Παρασκευής (12/4, 21:15), σε μία σημαντική «μάχη» στο κατάμεστο ΣΕΦ ενόψει playoffs.

Οι Τούρκοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα χωρίς τον Τζόναθαν Μότλεϊ που τραυματίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με την Εφές, ενώ ενοχλήσεις έχει ο Σανλί που είναι αμφίβολος.

Ξεκάθαρος ο Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός διαχρονικά δεν επιλέγει ποτέ αντίπαλο, σεβόμαστε την προσπάθειά μας»

Ο προπονητής της Φενέρ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό, τον έχει διαβάσει και τον χαρακτήρισε «πολύ καλή αμυντική ομάδα» αναλύοντας το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του από τον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών, ενώ πρόσθεσε πως ήρθε η ώρα μετά από δύο σερί ήττες από την Εφές, να δείξουν άπαντες στο παρκέ του ΣΕΦ «τι εστί Φενέρμπαχτσε».

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο στον Πειραιά. Χάσαμε τα δύο τελευταία μας παιχνίδια και το σημαντικό για μας είναι να δώσουμε ξανά μια καλή μάχη και ακόμα πιο σημαντικό να δείξουμε στο παρκέ τι εστί Φενέρμπαχτσε. Αυτός είναι ο στόχος μας για αυτό το παιχνίδι πριν τα playoffs.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Αλλάζουν συνεχώς στην άμυνα και βάζουν πίεση στους κοντούς παίκτες, κάνοντας έτσι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους. Πρέπει να προσέξουμε την κίνηση των αντιπάλων μας με και χωρίς την μπάλα, όπως και τη δραστηριότητα κάτω από το καλάθι με τους ψηλούς παίκτες, ιδίως τον Φαλ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς