23.8 C
Athens

Μπαρτζώκας για την αγκαλιά με Πίτερς: «Το κάναμε για να γελάσουμε, πήρε έκταση το θέμα από τους γνωστούς-αγνώστους»

Το χοντρό καρφί του Γιώργου Μπαρτζώκα στους γνωστούς και μη εξαιρετέους που προσπάθησαν για ακόμα μια φορά να επινοήσουν «θέμα» εις βάρος του Ολυμπιακού και το παρασκήνιο από την φωτογραφία του με τον Πίτερς

Τοποθετήθηκε δημόσια ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το θέμα της μη χειραψίας του με τον Άλεκ Πίτερς στον αγώνα με το Περιστέρι, που πήρε έκταση από τους γνωστούς-αγνώστους, κάτι που ήταν λογικό να συμβεί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (12/4) στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική στην regular season της Euroleague, ο κόουτς των Πειραιωτών μίλησε και για αυτή τη στιγμή με τον Αμερικανό άσο, αποκαλύπτοντας πως βγήκαν τη φωτογραφία όντας αγκαλιασμένοι «για να γελάσουμε», ενώ πρόσθεσε πως στα πλαίσια του αθλητισμού είναι λογικό επακόλουθο να υπάρχουν τέτοιες στιγμές έντασης στα παιχνίδια.

Ολυμπιακός: Τα παραπτώματα που φέρνουν… σούσι και η αγκαλιά του Μπαρτζώκα με τον Πίτερς (pics)

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε σχετικά: «Ήταν λογικό το θέμα (σ.σ με την μη χειραψία) να πάρει έκταση από τους γνωστούς-αγνώστους. Βγήκε έτσι χθες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά (σ.σ με τον Πίτερς). Το κάναμε για πλάκα, του είπα “έλα επειδή είμαστε εχθροί να κάνουμε μία αγκαλιά”. Το κάναμε για να γελάσουμε.

Νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές έντασης. Είμαι και εγώ άνθρωπος της έντασης, ασκώ λίγο πίεση την ώρα του παιχνιδιού στους γύρω μου και καμία φορά οι αντιδράσεις είναι τέτοιες. Από την άλλη, στα πλαίσια του αθλητισμού συμβαίνουν αυτά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς