16.2 C
Athens

Αυτοί είναι οι 3 παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την τουρκική Hurriyet

Οι Τούρκοι σκιαγραφούν τον Ολυμπιακό, κάνοντας focus σε τρεις παίκτες που θεωρούν κομβικούς στο παιχνίδι της ομάδας του Μεντιλίμπαρ ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Φενέρ

Η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» αναλύει τον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Conference League παρουσιάζοντας τους παίκτες-κλειδιά των Ερυθρολεύκων, που θα είναι κομβικοί στην εξέλιξη των δύο αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Τουρκία, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για τους Ροντινέι στην άμυνα και Φορτούνη – Ελ Κααμπί στην επίθεση, με τους Τούρκους να στέκονται στις επιδόσεις τους στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας πως θα πρέπει να περιοριστούν από τους αμυντικούς της Φενέρ, ώστε αυτή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ελλάδα.

«Ο Ροντινέι μπαίνει συχνά στην επίθεση. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και εύκολος άνθρωπος σε καταστάσεις ένας προς έναν», αναφέρει -αρχικά- το σχετικό δημοσίευμα για τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ και συνεχίζει:

«Ο 32χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που ξεχωρίζει με τις ασίστ του, πέρασε έξι φορές το γκολ στους συμπαίκτες του και τρία βρήκε τα δίχτυα. Αδυναμία: Έχει ένα στυλ που είναι επιρρεπές σε λάθη στην άμυνα γιατί επιτίθεται πολύ».

Επόμενος ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να περιοριστεί σήμερα, τουλάχιστον όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα είναι ο Κώστας Φορτούνης.

«Ένα από τα αστέρια όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας. Σε ματς που ο 31χρονος παίζει καλά, η ομάδα του έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει. Ωστόσο, είναι πολύ αναποτελεσματικός σε κάποια ματς», τονίζει και τέλος υπογραμμίζει την σημασία του Ελ Κααμπί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

«Ο Μαροκινός σέντερ φορ, ο οποίος εμφανίστηκε με επιτυχία στη Χατάισπορ, όπου αγωνίστηκε μεταξύ 2021 και 2023, βιώνει τη χρυσή εποχή της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Ο Ελ Κάαμπι, που αλλάζει συνεχώς γήπεδο και είναι πολύ αποτελεσματικός στις μπάλες που ρίχνονται πίσω από την άμυνα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 27 γκολ», καταλήγει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς