18.8 C
Athens

ΑΕΚ και Άρης απάντησαν στον Ολυμπιακό: «Δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν όσοι επέβαλαν τις πρακτικές μαφίας»

ΑΕΚ και Άρης σχεδόν ταυτόχρονα μέσω δικής τους νέας διαρροής απάντησαν στον Ολυμπιακό για το όλο ζήτημα που έχει προκύψει με την απόφαση για Έλληνα διαιτητή στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων τονίζουν ότι πρόκειται για μία ανήθικη απόφαση «με όρους μαφίας», από ανθρώπους που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς κι έχουν σαπίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

ΑΕΚ και Άρης απαντούν κάνοντας λόγο για «ανεξάντλητη δεξαμενή ψεμάτων», από πλευράς Ένωσης, ενώ οι Θεσσαλονικείς τονίζουν ότι «δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν, αυτοί που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν επιβάλει ως νόμο την ανηθικότητα και τις πρακτικές μαφίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΑΕΚ – Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη, Γ. Παπαδόπουλου και Διακοφώτη στη Γλυφάδα για τους Έλληνες διαιτητές

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στη διαρροή της η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Συνεχίζεται η εκστρατεία μαύρης προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ, εννοείται με ασύστολα ψέματα. Η ΑΕΚ σε όλες τις συνεδριάσεις της Λίγκας έχει τονίσει πως δεν έχει πρόβλημα είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι οι διαιτητές.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση απ’ όσο ξέρουμε το αίτημα του αντιπάλου μας την Κυριακή δεν είναι μόνο για τα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά για όλα τα παιχνίδια των play offs. Εμείς λοιπόν ακολουθώντας αυτό που έχουμε πει από την αρχή, από την στιγμή που υπήρξε αίτημα για Έλληνα δεν είχαμε θέμα», ανέφεραν από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και συνέχισαν λέγοντας ότι και στο παιχνίδι με τον Άρη στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας είχε υπάρξει συναίνεση για Έλληνα διαιτητή σε παιχνίδι που η ΑΕΚ αδικήθηκε, όπως θεωρούν.

«Να θυμίσουμε επίσης πως και για το ματς του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου είχαμε κάνει το ίδιο, συναινέσαμε δηλαδή σε αίτημα και τότε δεν είχε υπάρξει τίποτα απ΄όσα λένε σήμερα. Επίσης πως τελικά σε εκείνο το ματς αδικηθήκαμε και χάσαμε δύο βαθμούς. Και δεν είπαμε τίποτα. Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη».

 Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει από την πλευρά της:

«Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε η να κλάψουμε με τις διαρροές από το λιμάνι περί .. ανηθικότητας και μαφίας … μάλλον για γέλια είναι…

Μιλάνε ποιοι ; Αυτοί που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν επιβάλει ως νόμο την ανηθικότητα και τις πρακτικές μαφίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!

Καλή η προσπάθεια τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις από μια τυχαία συνάντηση αλλά δεν έχει δράκο στο τέλος το παραμύθι τους.

Μιλάνε αυτοί που έφεραν τον Άγγλο αρχιδιαιτητή και μαζί καθόριζαν τις τύχες των αγώνων. Και τώρα τον προσέλαβαν στην Αγγλία για να ακολουθήσουν την ίδια τακτική .Κι αλλά πολλά για τα οποία υπάρχουν στοιχεία…

Αυτοί έχουν το θράσος να μιλάνε σήμερα για ανηθικότητα και μαφία…

Αν τους διαφεύγει, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ζητήσει εδώ και καιρό τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια μας. Για να μην ξεχνιόμαστε…

Αντί λοιπόν να μιλάνε για ανηθικότητα και μαφίες, καλύτερα να κοιταχθούν πρώτα στον καθρέπτη τους, γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς