27.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Η πληθωρική εμφάνιση του Όρτα κόντρα στη Λαμία και οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Φενέρ

Ο Πορτογάλος χαφ επέστρεψε... φουριόζος στην αγωνιστική δράση και έδειξε πανέτοιμος για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε - Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τους Τούρκους και ο εκπληκτικός Γιόβετιτς που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Conference League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (11/4, 19:45).

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τους Τούρκους σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού ο κόσμος του Ολυμπιακού εξαφάνισε τα εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, μιας και μένει μία τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης. Σκέψεις φυσικά υπάρχουν, όπως και παίκτες που δύσκολα δεν θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Ένας από αυτούς είναι ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη εξαιτίας ενοχλήσεων, δεν έχασε καθόλου το ρυθμό του και στην επιστροφή του κόντρα στη Λαμία πραγματοποίησε ένα γεμάτο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για 71 λεπτά, όπου είχε 51/56 ακριβείς μεταβιβάσεις (91%), 6/6 εύστοχες μακρινές μπαλιές, μία πάσα κλειδί, 1 κλέψιμο, 5 κερδισμένες μονομαχίες, ενώ έκανε συνολικά 71 επαφές με την μπάλα.

Η απουσία του δεν φάνηκε να του κοστίζει καθόλου και έτσι έδειξε πανέτοιμος για το ματς κόντρα στους Τούρκους.

Φυσικά αυτός που έκλεψε την παράσταση για ακόμη μία φορά ήταν ο Στέβαν Γιόβετιτς, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο μυαλό του Βάσκου τεχνικού για το αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται πως θα υπάρχει κάποια άλλη έκπληξη, ωστόσο όλα μπορούν να αλλάξουν μέχρι την έναρξη του αγώνα και κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος για τις επιλογές του Μεντιλίμπαρ.

Για την ώρα, μία μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

Ο Γιόβετιτς ήταν ξανά παντού και γίνεται ο νέος… πλέιμεϊκερ του Ολυμπιακού

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς