16.2 C
Athens

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας μετά από μήνυση εις βάρος του για απειλή

Στη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικές αρχές, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του για απειλή ο δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Γαργάλας.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά, που υποβλήθηκε στην Αστυνομία από τον σύμβουλο, με το σκεπτικό απειλής της ζωής του και της οικογένειάς του, ο δήμαρχος συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και με προφορική εντολή αφέθηκε στην πορεία ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν πέντε ημέρες, ένας μασκοφόρος εισέβαλε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) και ξυλοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστα Γαργάλα.

Ο άνδρας πέταξε τον δημοτικό σύμβουλο στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Μετά την επίθεση επικράτησε πανδαιμόνιο με τους δημοτικούς συμβούλους, όπως αναφέρει το magnisianews, να κυνηγούν στις σκάλες τον δράστη για να τον πιάσουν και τελικά αποκαλύφθηκε πως ήταν δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζαχείλας, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας.

Ύστερα από το συγκεκριμένο περιστατικό, η φράση του Αχιλλέα Μπέου στο χθεσινό συμβούλιο θεωρήθηκε ως επιβράβευση της επίθεσης από τον Β. Ζαχείλα, με αποτέλεσμα ο κ. Γαργάλας να καταθέσει μήνυση θεωρώντας ότι κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένεια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς