17.5 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Θα παίξουμε με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες απέναντι στη Βαλένθια, μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε

Λίγα 24ωρα μένουν για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της EuroLeague και η Παρτιζάν δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της για την είσοδο στα Play-In.

Οι ασπρόμαυροι της Σερβίας θέλουν νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Εφές και φυσικά να κάνουν αυτοί τη δουλειά τους κόντρα στη Βαλένθια.

Για το σενάριο αυτό ρωτήθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είπε πως το μόνο που μπορεί να κάνει η Παρτιζάν είναι να παίξει με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες απέναντι στις Νυχτερίδες.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσω. Θα προετοιμαστούμε για το ματς με τη Βαλένθια, πρώτα από όλα με σεβασμό στους οπαδούς μας, που σίγουρα θα έρθουν, να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, τον αντίπαλο και θα παίξουμε με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε».

Όσο για το παιχνίδι με τη Ζαντάρ, είπε: «Παίξαμε σοβαρά. Φανήκαμε φρέσκοι, με διάθεση να παίξουμε. Ακολουθούν τα playoffs, ξέρουμε ότι μας περιμένει η Ιγκοκέα και πριν από αυτό έχουμε παιχνίδι στην EuroLeague. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την περίοδο που έχουμε μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τα playoffs».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς