15.9 C
Athens

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπόχουμ ο Τόμας Λετς

Η Μπόχουμ έλυσε τη συνεργασία της με τον Τόμας Λετς, μετά την πρόσφατη ήττα της από την Κολωνία, που επέκτεινε το σερί της χωρίς νίκη σε έξι αγώνες.

Η ήττα του Σαββάτου ήταν η πέμπτη για την Μπόχουμ σε έξι αγώνες αφήνοντας τους «μπλε» στη 15η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από τον Φεβρουάριο, όταν νίκησε την πρωταθλήτρια Μπάγερν με 3-2 έχει κατακτήσει μόλις έναν βαθμό.

«Δεν καταφέραμε να σταθεροποιηθούμε μακροπρόθεσμα και να κάνουμε τα τελευταία παιχνίδια όσο πιο επιτυχημένα θα μπορούσαν να είναι», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπόχουμ, Μαρκ Λετό και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει την ποιότητα να επιβιώσει στην Bundesliga, γι’ αυτό θέλουμε να δώσουμε μια αποφασιστική ώθηση για επιτυχία μέσω αυτής της αλλαγής».

Ο Λετς ανέλαβε τη Μπόχουμ τον Σεπτέμβριο του 2022, μόλις με ένα βαθμό μετά από επτά αγώνες και την οδήγησε στην παραμονή, τερματίζοντας στη 14η θέση της περασμένης σεζόν.

«Δεν θα ξεχάσω αυτά που ζήσαμε. Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία θα με συνδέει πάντα με το κλαμπ, την πόλη και τους φανταστικούς φιλάθλους της», τόνισε ο Λετς αποχωρώντας από τον πάγκο της γερμανικής ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς