17.5 C
Athens

Φενέρμπαχτσε – Εφές 80-90: Λάρκιν και Οσμάνι «σκότωσαν» (ξανά) την ομάδα του Σάρας πριν το ΣΕΦ

Η Εφές το έκανε ξανά: Άλωσε την έδρα της Φενέρ στο ντέρμπι της Πόλης και σχεδόν σφράγισε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του τουρκικού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να έρχεται με κακή ψυχολογία κι ένα μεγάλο «πρέπει» στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή

Λάρκιν και Οσμάνι πέτυχαν μαζί 44 πόντους και «σκότωσαν» ξανά τη Φενέρμπαχτσε στην έδρα της και μετά το «χουνέρι» που της έκανε η Αναντολού Εφές στη Euroleague το επανέλαβε και στο τουρκικό πρωτάθλημα παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

Κορυφαίοι για την Εφές, όπως αναφέραμε, ήταν οι Σέιν Λάρκιν και Ερτσάν Οσμάνι με 22 πόντους ο καθένας, με τον Ντάνιελ Οτούρου να προσθέτει 17π. και τον Ροντρίγκ Μπομπουά άλλους 15 πόντους.

Από πλευράς Φενέρ, η οποία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (12/4) για την ολοκλήρωση της regular season στη Euroleague, ξεχώρισαν οι Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Σκότι Γουίλμπεκιν με 19. και 18 πόντους αντίστοιχα. Από ‘κει και πέρα, ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε για 19:44’’ έχοντας 2 πόντους και 5 ασίστ, ενώ εκτός δωδεκάδας ήταν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς έδειξε ξανά την υπεροχή της φέτος απέναντι στη Φενέρ, κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας στο ρεκόρ 23-3, τη στιγμή που η ομάδα του Γιασικεβίτσιους έπεσε στο 21-4 με παιχνίδι λιγότερο.

Πλέον, έχει ένα μεγάλο «πρέπει» στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει και την τελική της θέση στην regular season της Euroleague, με το βλέμμα στα playoffs. Ψυχολογικά δεν είναι και στα καλύτερά της, αλλά έχει μάθε τα τελευταία χρόνια να δείχνει το καλό της πρόσωπο και να βγάζει αντίδραση στα δύσκολα.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 40-42, 63-62, 80-90.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς