18.8 C
Athens

Super League 2: Με τεσσάρα επί των Χανίων η Ηλιούπολη μπήκε στο κόλπο της ανόδου στον Β’ όμιλο

Η Ηλιούπολη επικράτησε με 4-2 των Χανίων στο μεγάλο παιχνίδι για τη μάχη της ανόδου στον Β’ όμιλο της Super League 2 κι έδειξε να έχει σφυγμό, όντας πλέον στο -4 από την κορυφή, την οποία κατέχει η κρητική ομάδα με «συγκάτοικο» την Καλλιθέα στους 28 βαθμούς.

Ο Παναγιώτου άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′ για τα Χανιά. Ωστόσο, στο 23′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ ισοφάρισης με τον Παντελίδη στο 23′. Η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ο Μπουσάι έκανε το 2-1 στο 49′.

Ο Παντελίδης στο 69′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1 των Χανίων στο 69′. Ο Μάναλης μείωσε στο 88′ βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, όμως ο Άντο στην αντεπίθεση «κλείδωσε» το τρίποντο για τους γηπεδούχους στο 89′.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (67′ Τσαφταρίδης), Παντελίδης, Κρέτση, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (78′ Άντο), Βενάρδος.

Χανιά: Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους (62′ Ελευθεριάδης), Παναγιώτου (36′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Μούλερ (62′ Τσέλιος), Νίλι, Μάνος (46′ Κόλα), Μάναλης.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playoffs του Β’ ομίλου

Ιωνικός – Καλαμάτα 0-0
Ηλιούπολη – Χανιά 4-2
Ρεπό: Athens Kallithea

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playouts του Β’ ομίλου

Γιούχτας – Ολυμπιακός Β’ 3-2
Αιγάλεω – Διαγόρας 1-1
Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β’ 2-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς