21.7 C
Athens

GNTM: «Σκοτώθηκαν» Καγιά-Παπαγεωργίου για το σώμα υποψήφιας (video)

Τα δύο πρώην μοντέλα έβαλαν κάτω και… μέτρησαν τις εμπειρίες τους • Παπαγεωργίου: Εζησα εφτά χρόνια στην Αμερική • Καγιά: Kι εγώ • Παπαγεωργίου: Άλλη δεκαετία εσύ • Καγιά: Είμαι 25 χρόνια στο χώρο!

Το σώμα 21χρονης Θεσσαλονικιάς υποψήφιας στάθηκε αφορμή για μια πρωτοφανή κόντρα ανάμεσα σε δύο από τους κριτές του Greece’s Next Top Model και συγκεκριμένα τις δύο γυναίκες, Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η 21χρονη Θεσσαλονικιά, Αννα Αμανατίδου, στάθηκε μπροστά στους κριτές με στόχο την είσοδό της στο bootcamp, προκάλεσε ωστόσο τόσο μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που οι τόνοι ανάμεσα στις δύο γυναίκες ανέβηκαν σε βαθμό που δεν είχε ξανασυμβεί μέχρι τώρα.

Η διαφωνία τους ήταν πως η Καγιά έβρισκε εξαιρετικά… ζουμερή την υποψήφια, υποστηρίζοντας ότι με το σώμα που διαθέτει δεν κάνει για μοντέλο, παρόλο που είναι πολύ ωραία γυναίκα, ενώ η Παπαγεωργίου υποστήριζε πως μοντέλα με το δικό της σώμα κάνουν ακόμα και πασαρέλα fashion week.

«Ούτε πασαρέλα μπορεί να κάνει… Δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα, πέρα από το Instagram», είπε η Καγιά και προκάλεσε την αντίδραση της Παπαγεωργίου. «Διαφωνώ. Εγώ βλέπω πασαρέλα 100%, fashion week στο Μαϊάμι για μαγιό, σίγουρα», ήταν το σχόλιο της Ηλιάνας και εν συνεχεία ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Β.Κ: Με αυτό το σώμα;

Η.Π.: Με αυτό το σώμα, φυσικά.

Β.Κ.: Ηλιάνα μου, κι εγώ έζησα εφτά χρόνια στην Αμερική…

Η.Π.: Άλλη δεκαετία εσύ κι άλλη δεκαετία εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία.

Β.Κ.: Παιδιά, Kim Kardashian είναι αυτό το κορίτσι που βλέπουμε μπροστά μας; Στο fashion week του Μαϊάμι ήμουν πριν δύο σεζόν. Εγώ τέτοιο σώμα δεν είδα σε σοβαρές επιδείξεις μαγιό, συγγνώμη.

Η.Π.: Εγώ βλέπω συνέχεια. Είναι άποψή σου!

Β.Κ.: Δεν είναι η άποψή μου, Ηλιάνα μου. Είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, 25! Δεν είναι η άποψή μου, είναι αυτό που συμβαίνει.

Η.Π.: Δεν διαφωνώ σε αυτό… Με αφήνεις να ολοκληρώσω;

Β.Κ.: Παιδιά, κάτι έχετε πάθει σήμερα και μάλλον δεν βλέπετε μπροστά σας.

Δείτε το βίντεο με την κόντρα των δύο κριτών του GNTΜ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς