19 C
Athens

Α1 πόλο Γυναικών: Από Γλυφάδα… Χανιά και 18/18 για τον Ολυμπιακό μέσα σε 23 ώρες

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο Ολυμπιακός έκανε το 18/18 στην Α1 πόλο Γυναικών αφού πρώτα φρόντισε να περάσει από τη Γλυφάδα απέναντι στον ΑΝΟΓ.

Οι Ερυθρόλευκες που μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει του Final Four του LEN Champions League, έφυγαν αμέσως για την Κρήτη και αγωνιζόμενες με πολλές αλλαγές επικράτησαν εύκολα με 12-17 του ΝΟ Χανίων για τη 18η σερί νίκη στην Α1 πόλο Γυναικών.

Πρώτη σκόρερ η Χριστίνα Σιούτη με τέσσερα γκολ ενώ από τρία σημείωσαν η Ελευθερία Πλευρίτου, η Τριχά, η Σάντα και η Μυριοκεφαλιτάκη. Για τον σύλλογο από τα Χανιά η Καβαγκούτσι πέτυχε πέντε.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12-17

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-6, 2-4, 3-4, 3-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβαντή, Τρουλάκη, Ινάβα 1, Φουράκη 4, Παπασηφάκη, Τσιούγκρη 1, Ζαχαράκη, Καβαγκούτσι 5, Ιγνατίου, Κουνδουράκη, Λιοδάκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Νίγκρο, Ελ. Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Μ. Οικονόμου 1, Τριχά 3, Γρηγορίου, Σιούτη 4, Ελ. Οικονόμου, Σάντα 3, Χέλμη, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Αουτ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς