15.6 C
Athens

Καπογιάννη: Δεν νοείται το 2024 να υπάρχει κακοποίηση γυναικών και να μην υπάρχει παραδειγματική τιμωρία

Για το θέμα των γυναικοκτονιών τοποθετήθηκε η Ελένη Καπογιάννη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί των Εσπερίδων Καλλιθέας.

Η προπονήτρια των Πρασίνων μίλησε για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, τονίζοντας πως πρέπει να πάψουν πια αυτά τα γεγονότα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σκληρότητα της αναμέτρησης: «Καταρχάς έχουμε 1,5 μήνα να παίξουμε δυνατό παιχνίδι και αυτό λέει πολλά. Ναι δεν ήμασταν σκληροί πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πολύ βελτιωμένοι. Σίγουρα έχουμε τις απουσίες, έχουμε κορίτσια που έρχονται από τραυματισμό δεν έχουμε βρει χημεία. Η Πηνελόπη είχε σήμερα ένα τράβηγμα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Θέλω να πω ότι το χτίζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύω όμως ότι αυτά τα παιχνίδια μας κάνουν καλό να ετοιμαστούμε για τους τελικούς.

Θέλω να μου επιτρέψετε να πω κάτι. Γίνονται διάφορα στην κοινωνική μας ζωή, δεν νοείται το 2024 να υπάρχει κακοποίηση στις γυναίκες και να μην υπάρχει παραδειγματική τιμωρία. Αυτό μας δημιουργεί οργή, είμαστε γυναικείος αθλητισμός. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στις γυναίκες ότι πρέπει να βγούμε μπροστά. Πρέπει να πάψουν αυτά τα γεγονότα, έλεος πια. Ελπίζω να γίνει κάτι καλύτερο και οι δράστες να τιμωρηθούν. Τέλος αφιερώνω τη νίκη μας στον Νίκο Γατή που βρίσκεται στο νοσοκομείο, παίξαμε και για αυτόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς