25.6 C
Athens

Παναθηναϊκός: «Δένει» τους Χατζηγιοβάννη, Εμμανουηλίδη και Μπουζούκη

Αναπροσαρμογή των συμβολαίων για τους Χατζηγιοβάννη, Εμμανουηλίδη και Μπουζούκη σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, μετά τις εμφανίσεις των μικρών στην εκκίνηση της σεζόν

Τρεις παίκτες οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, μέχρι τώρα, στον Παναθηναϊκό είναι οι, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης και Εμμανουηλίδης.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές όμως έχουν πολύ αδύναμα συμβόλαια, καθώς οι απολαβές των Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη, δεν ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ και του Χατζηγιοβάννη δεν είναι πολύ μεγάλο το συμβόλαιο. Ένα ακόμα αρνητικό είναι το γεγονός πως και των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι του 2020.

Για τον λόγο αυτό ήδη στην «πράσινη» ΠΑΕ σκέφτονται την αναπροσαρμογή των συμβολαίων των τριών παικτών, πριν έρθουν οι από ξένα κλαμπ και βάλουν στους μικρούς την σκέψη της αποχώρησης τους, από το «τριφύλλι». Μάλιστα, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με τους νεαρούς παίκτες για την επέκταση των συμβολαίων τους και παράλληλα την αύξηση των αποδοχών τους.

Όπως φαίνεται, στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να αξιοποιήσουν τους παίκτες που έχουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς