19.7 C
Athens

Βουλιαγμένη – Πριμόριε Ριέκα 14-9: Ο ΝΟΒ μια ανάσα από το Final Four του LEN Euro Cup

Καθοριστικό βήμα με νίκη που ήρθε με μεγάλη διαφορά (14-9) για να βρεθεί στο Final Four του LEN Euro Cup έκανε η Βουλιαγμένη που έκανε σπουδαία εμφάνιση και πήρε το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης απέναντι στην Πριμόριε Ριέκα στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως στον επαναληπτικό στην Κροατία στις 27 Απριλίου, ο ΝΟΒ έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τη νίκη της με τα πέντε γκολ διαφορά (της αρκεί και η ήττα με λιγότερα από πέντε τέρματα) για να προκριθεί στην τελική φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε με 5-0 στο ξεκίνημα και η ψυχολογία ήταν με το μέρος του για να πάρει τη νίκη τελικά παίζοντας εκπληκτική άμυνα στον παραπάνω και παρότι χρεώθηκε με πάρα πολλές ποινές.

Ο Καλογερόπουλος με πέντε τέρματα (τα τρία στο πρώτο οκτάλεπτο) και ο Γούντχεντ με τέσσερα ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς που ολοκλήρωσε το ματς χωρίς τον Παπασηφάκη που αποβλήθηκε με τρίτη ποινή.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ 14-9

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 2-3, 2-2, 5-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 5, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 4, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης, Χατζής Ανδρεάδης

ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ (Ιγκόρ Χίνιτς): Μ. Τσούμπρανιτς, Μπάμπιτς, Κάντιβετς, Τόντσινιτς, Μπρούμπνιακ, Μπργκούλιαν, Ν. Τσούμπρανιτς 3, Μπάμπιτς, Μπούρμπουραν, Τε Ρίλε 4, Κρίπα 1, Πάπαριτς 1, Γιούριτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς