19 C
Athens

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Τζοβάρας έσωσε στο 94′ τον βαθμό για τους Περιστεριώτες

Ο Τζοβάρας ήταν ο ήρωας του αγώνα για τον Ατρόμητο, καθώς σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ατρόμητος και Πανσερραϊκός παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα ματς που δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κάτι που φάνηκε να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες δεν κινδυνεύουν, ωστόσο ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να προσπεράσει τον Ατρόμητο και να ανεβεί στην 7η θέση της βαθμολογίας καθώς κρατούσε μέχρι το 90+4′ τη νίκη στα χέρια του.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες αξιόλογες φάσεις και όλα έδειχναν πως θα κριθεί από ένα γκολ του Κόστα Άλεξιτς. Ο Σέρβος σκόραρε με κεφαλιά στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα και η ομάδα του ήταν πολύ κοντά στη νίκη, παρά το γεγονός πως ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και είχε δοκάρι με τον Ρομπάιγ στο 47′.

Τελικά η νίκη δεν ήρθε για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, αφού ο Τζοβάρας σκόραρε επίσης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 90+4′ Τζοβάρας / 18′ Άλεξιτς

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46΄Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46΄Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62΄Τζοβάρας), Βέργος (69΄Αντζιέλσκι), Ντιρκς (46΄Βρακάς).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66΄Γούλερι), Ουάρντα(93′ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66΄Χατζηστραβός), Άλεξιτς (85΄Σοφιανός)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς