22.4 C
Athens

Με φόρα από την Μπρέσια ο Ολυμπιακός, 22-5 τον ΠΑΟΚ στην Α1 πόλο Ανδρών

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στην Μπρέσια και με διάθεση για… ξεμούδιασμα, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώριο στον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο και διεύρυνε το νικηφόρο και αήττητο σερί του εντός συνόρων.

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν σαρωτική εμφάνιση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και πήραν τη νίκη με 17 γκολ διαφορά (22-5) απέναντι στους Ασπρόμαυρους. Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν είχε πλουραλισμό στην επίθεση με επτά διαφορετικούς σκόρερ ενώ πρώτος με πέντε γκολ αναδείχθηκε ο Φουντούλης.

Από τέσσερα είχαν οι Αλαφραγκής και Παπαναστασίου ενώ από τρία οι Γκίλλας και Δήμου, με τον Ολυμπιακό να χτίζει διαφορά 8-0 και να φτάνει στην άνετη επικράτηση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 22-5

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-0, 7-2, 5-0, 5-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 4, Δήμου 3, Παπαναστασίου 4, Δαμίγος, Γκίλλας 3, Χαλυβόπουλος

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής, Καπράγκος 1, Ι. Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Β. Κεχαλάρης, Π. Προσινικλής 1, Κούπμαν, Κουγιουνής, Σιορδίλης, Σαλέχ, Καρατζάς 1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς