18.8 C
Athens

Έξαλλος ο Χεζόνια για την ήττα της Ρεάλ από την Μπασκόνια: «Είναι ντροπή αυτό που κάναμε»

Ο Μάριο Χεζόνια χαρακτήρισε «ντροπιαστική» την εμφάνιση αλλά και τη νοοτροπία της... αδιάφορης Ρεάλ κόντρα στην Μπασκόνια, που καιγόταν για τη νίκη ενόψει play-in και τελικά την πήρε με one man show του Χάουαρντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 95-91 από την Μπασκόνια στην έδρα της στην προτελευταία αγωνιστική της Euroleague, με τους Βάσκους να καίγονται για τη νίκη και τελικά να την παίρνουν απέναντι στην αδιάφορη «Βασίλισσα» εξασφαλίζοντας τα play-in.

Ο Μάριο Χεζόνια άσκησε σκληρή κριτική στην ομάδα του για τη νοοτροπία που είχε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντας «ντροπή» αυτό που έγινε και χτυπώντας το καμπανάκι ενόψει της συνέχειας, στην οποία οι Μαδριλένοι θα χρειαστεί να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στα playoffs.

Η Ρεάλ αλλοιώνει τη βαθμολογία της Euroleague (κυρίως εις βάρος του Ολυμπιακού)

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκριθεί στα playoffs της EuroLeague ως πρώτη στην regular season.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χεζόνια:

«Ξέρουμε ότι χρειάζονταν τη νίκη, αλλά κι εμείς το ίδιο επειδή πρέπει να είμαστε στο επίπεδο για να παίξουμε, πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια, επειδή αν πάμε κάτω τώρα, ό,τι έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν θα είναι άχρηστο για εμάς. Είναι ντροπή αυτό που κάναμε.

Τι πρέπει να κάνω; Να είμαι χαρούμενος; Είναι πολύ κακό γιατί όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, είμαστε όλοι νικητές εδώ. Δεν έχει σημασία αν είμαστε πρώτοι ή αν έχουμε προκριθεί στα playoffs, αυτό έχει ήδη συμβεί. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να παίξουμε σαν ομάδα όπως πέρυσι, γιατί αν δεν το κάνουμε, μπορούμε να πάμε σπίτι σήμερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς