19 C
Athens

Ποτσετίνο: Δεν είμαι κλόουν αλλά προπονητής, απλά έδειξα το πάθος μου

Πριν τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ζήτησε από τους παίκτες του, να είναι πιο επιθετικοί και να τρέξουν περισσότερο.

Το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο καθώς οι Λονδρέζοι πήραν την νίκη με 4-3, ανατρέποντας το εις βάρος τους 3-2 στα τελευταία τρία λεπτά των καθυστερήσεων!

Ο Αργεντινός τεχνικός, έχει επικριθεί συχνά από τον αγγλικό Τύπο, επειδή δεν είναι αρκετά… ζωηρός και δεν μεταδίδει πάθος στους παίκτες του από τον πάγκο. Και ο έμπειρος προπονητής, φρόντισε να απαντήσει δεόντως στους επικριτές του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Το πάθος δεν είναι να είσαι ένας τρελός που κάνει ανόητα πράγματα στον πάγκο. Δεν είμαι έτσι. Πρέπει να είμαι ήρεμος και αναλυτικός για να επικεντρωθώ στο παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να δείξει πάθος με 11 παίκτες στο γήπεδο, να τρέχουν, να προσπαθούν απεγνωσμένα να κερδίσουν την μπάλα και να σκοράρουν.

Νομίζω ότι αυτό είναι το πάθος που πρέπει να δουν οι οπαδοί μας. Στο τέλος του αγώνα, φυσικά, θα δείξεις το πάθος σου, όπως έκανα κι εγώ. Δεν είμαι κλόουν, είμαι ο προπονητής. Εάν κάποιος θέλει έναν κλόουν, ας ψάξει να βρει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς