18.8 C
Athens

Μάντζιος: Από τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό, να γυρίσουμε τον διακόπτη

Δηλώσεις στα κανάλια Novasports έκανε ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (7/4) ο Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Άρης έκανε από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν στην ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει σχέση με αυτό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Γενικώς, το αφήσαμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου… Ήμασταν πολύ κακοί. Ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Κοιτάζουμε τα επόμενα και ειδικά αυτό που έρχεται, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο».

Για το αν αλλάζει την ψυχολογία των παικτών η ήττα από τους Ερυθρόλευκους: «Μας προβλημάτισε η εικόνα μας και η αγωνιστική μας συμπεριφορά. Πράγματι ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, μετά από τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ, όμως, ότι δεν μας επηρέασε. Πρέπει να δούμε γιατί παρουσιαστήκαμε έτσι και να το αλλάξουμε».

Για το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει ο Άρης: «Είναι η νοοτροπία μας. Δεν μας αρμόζει ο τρόπος που παρουσιαστήκαμε με τον Ολυμπιακό. Άρα, αυτό πρέπει να το αλλάξουμε».

Για το αν το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό έχει σχέση με τον τελικό Κυπέλλου: «Όχι, δεν έχει σχέση! Είναι άλλο παιχνίδι αυτό κι άλλο θα είναι ο τελικός. Το Κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό. Η θέληση που έχουμε για το Κύπελλο είναι άλλο πράγμα σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος. Βεβαίως, δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι, όπως σε κανένα παιχνίδι πλέι οφ. Κίνητρο υπάρχει και μόνο που παίζουμε με μεγάλο αντίπαλο».

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό που είναι διεκδικητής του τίτλου: «Ο Παναθηναϊκός είναι πράγματι διεκδικητής του τίτλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα γενικότερα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά στην έδρα μας. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε τη διάθεση και τη νοοτροπία που πρέπει για ένα τέτοιο ματς. Να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς