19 C
Athens

Μπλόκο από UEFA και τουρκική αστυνομία στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Φενέρ στην Πόλη

Η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έκανε δεκτό το αίτημα της τουρκικής αστυνομίας για «μπλόκο» στους φιλάθλους των Πειραιωτών ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε κι έτσι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους στην Κωνσταντινούπολη

Η UEFA ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι μετά από αίτημα της τουρκικής αστυνομίας δεν θα έχει τη δυνατότητα να εκδώσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του στην εκτός έδρας ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στις 18 Απριλίου, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Η τουρκική αστυνομία ενημέρωσε την UEFA κάνοντας λόγο για «απαγορευτική έκθεση ρίσκου» ζητώντας να μην επιτραπεί η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 18ης Απριλίου στο «Σουκρού Σαράτσογλου», με την ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να κάνει δεκτό το σχετικό της αίτημα βάζοντας νέο μπλόκο στους Έλληνες φιλάθλους!

Θύρα 7: «Ούτε πόλεμο έχουμε με τους Τούρκους και ούτε καμία οπαδική κόντρα με τους οπαδούς της Φενέρ»

Αξίζει να σημειωθεί πως η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είχε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσει στη χειρότερη το 50% των εισιτηρίων που δικαιούταν (περίπου 1.300), ωστόσο ούτε σε αυτό το αίτημα απάντησε θετικά η UEFA.

Υπενθυμίζεται πως ούτε η Φενέρμπαχτσε θα έχει τους φιλάθλους της στο πρώτο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» λόγω τιμωρίας από τη συμπεριφορά τους στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς για το Conference League απέναντι στην Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς