22.7 C
Athens

Σφαιρόπουλος: Το τρίποντο του Ράιτ έκρινε το ματς, μας έλειψε η τύχη

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα υποστήριξε πως το τρίποντο του σέντερ του Ολυμπιακού έκρινε την αναμέτρηση ενώ τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παρκέ οι παίκτες του

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο κόουτς του σέρβικου συλλόγου υποστήριξε πως στην ομάδα του έλειψε λίγη τύχη καθώς το ματς κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες, όπως στο τρίποντο του Μόουζες Ράιτ.

«Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Παλέψαμε για τη νίκη ως το τέλος αλλά δεν ήμασταν αρκετά τυχεροί. Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς, θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στη EuroLeague. Όλα αυτά είναι κομμάτι της ζωής, θα προχωρήσουμε όμως μπροστά γιατί μας περιμένουν νέες προκλήσεις.

Το ματς με τον Ολυμπιακό κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες. Δεν έχω παράπονα για τους παίκτες και την ομάδα. Ένα τρίποντο του σέντερ του Ολυμπιακού έκρινε το ματς. Πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο συγκέντρωσής μας. Είναι χαρά μου να δουλεύω με τον Τεόντοσιτς ως πρώτος προπονητής και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και την επόμενη σεζόν», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς