22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Επιστρέφει κόντρα στη Λαμία ο Όρτα, παραμένει στα πιτς ο Ορτέγκα

Ο Όρτα φωνάζει «παρών» για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία ενώ Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος τρέχουν για να είναι έτοιμοι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε

Θετικά είναι τα νέα για τον Αντρέ Όρτα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο χαφ να επιστρέφει κόντρα στη Λαμία. Στόχος να είναι έτοιμος κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν το εμπόδιο του Άρη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία (7/4) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Σε ένα ματς που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Αντρέ Όρτα, ο οποίος απουσίασε από τα δύο τελευταία ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη.

Από εκεί και πέρα οι ενοχλήσεις που κράτησαν εκτός τον Φρανσίσκο Ορτέγκα στο ματς με τους Θεσσαλονικείς δεν έχουν υποχωρήσει και στόχος είναι ο Αργεντινός μπακ να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League.

Όσον αφορά στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο που είναι σχεδόν έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης με πρόβλημα στη μέση, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία και έχει βάλει επίσης ως στόχο να είναι έτοιμος για το ματς απέναντι στην τουρκική ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς