22.8 C
Athens

Βοσνιάδης για Σιδηρόπουλο: «Εξαιρετικοί διαιτητές σφυρίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Παράπονα για τις αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου εξέφρασε ο προπονητής της Καλλιθέας, Αλέκος Βοσνιάδης.

Τα Χανιά επικράτησαν 2-1 της Καλλιθέας και την έπιασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας φωτιά στη μάχη της ανόδου στη Super League.

Μετά το τέλος του ματς ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν δόθηκε πέναλτι στην ομάδα του και πως τα Χανιά θα έπρεπε να τελειώσουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπήκε πολύ δυνατά ο αντίπαλος, έκανε τις φάσεις του στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν αντιδράσαμε καλά, δεν κρατήσαμε την μπάλα. Είπαμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα και δεν τα εφαρμόσαμε. Ξέραμε ότι τα Χανιά θα μας πιέσουν και θα μας δημιουργούσαν πρόβλημα.

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, αλλά από εκεί και μετά έρχονται εξαιρετικοί διαιτητές και σφυρίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μπαίνουμε στην περιοχή, ανατρέπεται ο τελευταίος παίκτης και δεν τρώει κόκκινη ο παίκτης τους. Του Ουές πηγαίνει η μπάλα προς τα έξω, γίνεται η ανατροπή και τρώμε δεύτερη κίτρινη.

Δεν τρώει κόκκινη ο Ντίας στο τάκλιν και δεν μας δίνεται ένα πέναλτι. Δεν μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα αν υπάρχουν όλα αυτά απέναντι. Γενικά όμως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι για να αγχώσουμε και τον αντίπαλο.

Δεν μπορέσαμε στη φάση του Λουκίνα να φέρουμε το παιχνίδια στα ίσα, ρισκάραμε, βρήκε και μία φάση ο αντίπαλος στη μετάβαση, αλλά πραγματικά μας στοίχισε το πρώτο δεκάλεπτο και ο τρόπος με τον οποίο απέκτησε όλο το γήπεδο ενθουσιασμό. Λέω και πάλι, δύο πολύ καλές ομάδες, θα πάνε μέχρι το τέλος.

Θα δοθεί μάχη σε κάθε παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε από τον αγωνιστικό χώρο και να μην επηρεάζουν σφυρίγματα τα αποτελέσματα.

Διεθνής διαιτητής, πιστεύω ότι δεν ήταν σε καλή μέρα. Εύχομαι στα επόμενα παιχνίδια να μην έχουμε κανένα πρόβλημα και όποια ομάδα δικαιούται να πάρει πράγματα στο χορτάρι να τα πάρει. Εμείς συνεχίζουμε, θα δώσουμε τις μάχες μας παντού, έχουμε εμπιστοσύνη και παιχνίδι με το παιχνίδι να καταφέρουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς