17.6 C
Athens

Δάκρυσε στην κάμερα ο Χουάνκαρ: «Συγγνώμη για το γκολ, έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάνκαρ απολογήθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από δικό του λάθος κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ισπανό να τονίζει πως αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

 

Μιλώντας στην COSMOTE TV μάλιστα, δεν συγκράτησε τα δάκρυά του όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στον σύλλογο.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, γιατί το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα καλά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, μερικές φορές δεν έχει σημασία να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίζεις.

Αν καθόμασταν να στενοχωριόμασταν για αυτά που γίνονται δεν θα είχαμε το έναυσμα για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε. Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνομαι χαρούμενος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου που έλαβα και μου προσφέρθηκε απλόχερα έκανε εμένα και την οικογένειά μου πολύ χαρούμενο. Δεν μπορώ τίποτα περισσότερο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς