27.7 C
Athens

Φενέρ – Ντεμίρσπορ 4-2: Έφτασε τα 20 σερί ματς αήττητη στο πρωτάθλημα και παραμένει στο -2 από τη Γαλατά

Η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Φενέρμπαχτσε μετά από δύο εβδομάδες και εν μέσω εξελίξεων αναφορικά με τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα, δεν έκρυβε εκπλήξεις. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού επιβλήθηκε με 4-2 της Ντεμίρσπορ και διατηρείται στο -2 από την πρωτοπόρο Γαλατά με 20ό σερί ματς αήττητη μετά από 31 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Από εκτέλεση κόρνερ στο 17′ και κεφαλιά του Μούλντουρ, ο Τζίκου έγινε κάτοχος της μπάλας και άνοιξε το σκορ στην όγδοη τελική της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη τους τελική προσπάθεια με τον Μπαλοτέλι έπειτα από κακή συνεννόηση του σκόρερ με τον Εγκριμπαγιάτ που αντικατέστησε τον τραυματία Λιβάκοβιτς.

Με ένα ακόμα γκολ του Τζέκο στη σεζόν, η Φενέρ ανέκτησε το προβάδισμά της στο 51′ (2-1) ενώ στο 70′ ο Τάντιτς με δυνατό σουτ έγραψε το 3-1. Η Ντεμίρσπορ μείωσε στο 80′ με τον Μπαρασί αλλά στο 80′ ο Ντορσούν που ήρθε από τον πάγκο διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 4-2.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Εγκριμπαγιάτ, Μούλντουρ, Τζίκου, Ουστερφόλντε, Καντιόγλου, Κρούνιτς, Ζάιτς, Καχβετσί (80′ Ντορσούν), Σιμάνσκι, Τάντιτς, Τζέκο (90′ Σογιουντσού)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς