18.8 C
Athens

Super League 2: Επέστρεψε από το 2-0 κόντρα στην ΑΕΛ και παραμένει απόλυτο φαβορί για την άνοδο ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως επέστρεψε από το 2-0 για το τελικό 2-2 και πήρε μεγάλο προβάδισμα στη μάχη της ανόδου απέναντι στην ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ και ήθελε τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό για να μειώσει τη διαφορά στους 4 βαθμούς. Τα πράγματα κυλούσαν ιδανικά αφού πήρε προβάδισμα με δύο γρήγορα γκολ στο 5′ και στο 12′ από τον Φατάι.

Η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Τσιριγώτη στο 86′, αφού νωρίτερα ο Νίκας είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Ρόμο στο 96′.

Το Αιγάλεω επικράτησε με 1-3 του Ολυμπιακού Β’ παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 8′ από το γκολ του Μαρίνου. Οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Μπάμπης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 78′.

ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικός μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα κάθισε στο 3-3. Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής έμειναν στο 0-0, ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε της Κοζάνης με 4-2 και ο Αιολικός 0-1 του Καμπανιακού.

Ο Παναθηναϊκός Β’ επικράτησε εύκολα με 3-0 του Γιούχτα στο άλλο ματς των πλέι άουτ του Β’ ομίλου, ενώ για τα πλέι οφ του ίδιου ομίλου η Ηλιούπολη πέρασε με 0-1 από την Καλαμάτα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΛ – Λεβαδειακός 2-2

ΑΕΚ Β’ – Μακεδονικός 3-3

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαμάτα – Ηλιούπολη 0-1

Πέμπτη 4/4

Καλλιθέα – Χανιά (15:00)

Ρεπό: Ιωνικός

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-0

ΠΑΟΚ Β’ – Κοζάνη 4-2

Καμπανιακός – Αιολικός 0-1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Παναθηναϊκός Β’ – Γιούχτας 3-0

Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 1-3

Πέμπτη 4/4

Διαγόρας Ρόδου – Παναχαϊκή (15:00)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς