15.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές και το μυαλό στη… Λεωφόρο κόντρα στη Λαμία

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στη Λαμία ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας στο μυαλό του και το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ αλλά και το πρώτο ματς με την Μπριζ για τους «8» του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία (19:30) μετά τη μεγάλη του νίκη στη Λεωφόρο. Εκεί θα έχει το μυαλό του και σήμερα αφού ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00), ματς που ενδιαφέρει πάρα πολύ τους Ασπρόμαυρους ενόψει της συνέχειας.

Κι αυτό γιατί σε ενδεχόμενη νίκη των Πρασίνων θα βρεθούν πάνω από την Ένωση, αλλά ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας θα την πιάσουν στη βαθμολογία πριν το μεταξύ τους ντέρμπι (7/4) στην OPAP Arena.

Όλα αυτά εφόσον ο Δικέφαλος κάνει τη δική του δουλειά και ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας, κόντρα στην οποία θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νάσμπεργκ, Ότο και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αλλά έχει ξανά στη διάθεση του τους Μιχαηλίδη και Μπάμπα. Ο Έλληνας αμυντικός είναι πιο πιθανόν να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, ενώ από την άλλη ο Γκανέζος μπακ ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα με το πως θα κυλήσει το παιχνίδι.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού είναι ξανά και ο Ζοάν Σάστρε, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται και να έχει τη δυνατότητα να μοιράσει χρόνο σε περισσότερους ποδοσφαιριστές στη σημερινή αναμέτρηση, ώστε άπαντες να είναι ενεργοί αλλά και ξεκούραστοι για τα επόμενα δύο παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα κρίνουν πάρα πολλά.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς