19 C
Athens

Θύρα 4: «Πρέπει να τρίζουν τα τσιμέντα της Τούμπας για τον μάγκα Λουτσέσκου και τους παίκτες του»

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική των Play Off, με τη Θύρα 4 να στέλνει μακροσκελές μήνυμα – κάλεσμα σε ολόκληρο τον κόσμο του Δικεφάλου, ζητώντας να βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ παράλληλα αναγνωρίζει την προσπάθεια παικτών και Λουτσέσκου για τον τίτλο, χαρακτηρίζοντας «μάγκα» τον Ρουμάνο τεχνικό.

«Με δεδομένο ότι ο Π.Α.Ο.Κ. πορεύεται μόνος του και κανένας δεν θα του χαριστεί, σε αντίθεση με τον βασικό του συνδιεκδικητή, κάθε ένα από τα 8 παιχνίδια μέχρι το τέλος λογίζονται ως τελικοί», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«ΘΥΡΑ 4 – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Μετά και το άκρως πορωτικο (με βουλγάρικη υπογραφή) διπλό στη Λεωφόρο, ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει φέτος πως δεν τα παρατάει και κυνηγάει με λύσσα δύο στόχους. Χρέος μας ως οπαδοί να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι τέλους με όλες μας τις δυνάμεις. Παρά το γεγονός ότι είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές μέσα στη χρονιά, οι οποίες και πλήγωσαν τον κόσμο, οι παίκτες και ο μάγκας προπονητής μας δίνουν ότι έχουν στο γήπεδο και τους το αναγνωρίζουμε. Αυτό πρέπει να φανεί ξεκάθαρα και έμπρακτα στα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς αύριο στις 19:30 με τη Λαμία.

Με δεδομένο ότι ο Π.Α.Ο.Κ. πορεύεται μόνος του και κανένας δεν θα του χαριστεί, σε αντίθεση με τον βασικό του συνδιεκδικητή , κάθε ένα από τα 8 παιχνίδια μέχρι το τέλος λογίζονται ως τελικοί. Καλό θα είναι ο ΛΑΟΣ μας να κλείσει τα αυτιά και τα μάτια στους φαφλατάδες των διαφόρων μέσων και να ξεχάσει προς στιγμήν την Ευρώπη και την εκστρατεία στο Βέλγιο, γιατί αύριο έχουμε αγώνα. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και προσγειωμένοι στο έδαφος ώστε ο Μάιος να μας βρει τροπαιούχους. Στον ΠΑΟΚτση δεν ταιριάζει η αλαζονεία, είναι γνωστό ότι όσες φορές αντιμετωπίσαμε τα πράγματα έτσι το πληρώσαμε ακριβά.

Για να δώσουμε τη μάχη στη Φιλαδέλφεια χρειαζόμαστε το τρίποντο αύριο, σε μια γεμάτη Τούμπα που τα τσιμέντα θα τρίζουν. Ο ΛΑΟΣ πρέπει να κάνει το χρέος του και να δώσει φτερά στην ομάδα, καθώς οι μεγάλες μάχες είναι μπροστά μας.

ΛΑΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς